Журналистката Мария Цънцарова е била забелязана преди дни в УМБАЛСМ Н.И. Пирогов

...
Журналистката Мария Цънцарова е била забелязана преди дни в УМБАЛСМ Н.И. Пирогов
Коментари Харесай

Цънцарова в Пирогов посред нощ

Журналистката Мария Цънцарова е била видяна преди дни в УМБАЛСМ " Н.И. Пирогов " в дребните часове на нощта. Причината да се озове в незабавното не е бил случай, обвързван с нея самата, а с нейната близка другарка и колежка Марина Стоименова, която й е кума на сватбата с мъжа й Симо.

Цънцарова съпроводила приятелката си в болничното заведение, откакто Марина претърпяла злополука и наранила едната си ръка. Налагало се да й бъде оказана здравна помощ и да бъде бинтована. Само преди няколко месеца пък самата Мария се озовала в същата болница, поради случай, който я сполетял персонално. Тогава устатата тв водеща насмалко щяла да загуби един от пръстите на краката си.

Острието на Би Ти Ви отворила багажника на автомобила си и от него се изсипала 12-килограмовата тежест за спортни тренировки, която била натоварена вътре. Тя паднала непосредствено върху крайника на Мария и го премазала грубо. Палецът й потърпевш съществено и не се знаело какви са възможностите да зарасне обикновено, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР